OPŁATA ZA OBIADY

ZA      wrzesień  WYNOSI    76,50 ZŁ.

17 DNI  X  4,50zł = 76,50zł

(PROSZĘ NIE ZAOKRĄGLAĆ KWOTY.)

Wpłaty zobowiązuje się  uregulować do 15-go dnia każdego miesiąca z góry przelewem na rachunek bankowy Szkoły:

Nr  84  1020  5226  0000  6402 0419  0419.

 

Na terenie naszej Szkoły działa stołówka, która zapewnia ciepły, dwudaniowy posiłek. Jest on przygotowywany na miejscu w szkolnej kuchni, wydawany w godz.12.00-14.00

Opłaty za obiady należy wpłacać na konto Zespołu Szkół nr 7, 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419 w tytule podać „opłata za obiad (imię i nazwisko, klasa) za miesiąc (podać miesiąc)”. Informacja o wysokości opłat, po uwzględnieniu odpisów, przesyłana jest na podane w umowie adresy mailowe rodziców lub dostępna u intendenta..

W przypadku nieobecności dziecka obiad można odwołać telefonicznie pod numerem tel.   71 798 69 05 wew. 115  do godziny 9.00 każdego dnia.

Dokonywanie wpłat za wyżywienie bez prowizji, oprócz kasy ZOJM możliwe jest także we wszystkich oddziałach Banku PKO BP oraz w Punktach Obsługi Bankowej, tzw. POB zlokalizowanych w kasach UM (ul. G. Zapolskiej 2/4, ul. Nowy Targ 1-8, ul. Kotlarska 41, ul. Kromera 44). wykaz placówek bankowych

 godzin pracy intendenta:

 

Jadłospis

Jadłospis

od  06.09.18   do   14.09. 2018 r.

DATA OPIS  POSIŁKU
 

poniedziałek

ROZPOCZĘCIE ROKU SZKOLNEGO 2018/2019

 

 

Wtorek

 

——————————-
05-09-2018

środa

 

                                        ———————–

06-09-2018

czwartek

Koperkowa(śmietana,gluten,seler), pieczywo(gluten), gulasz z papryką i cukinią (gluten), kasza gryczana(gluten), sałata w jogurcie naturalnym(mleko), sok 100% owocowy.
07-09-2018

piątek

       Żurek z jajkiem(śmietana,gluten,seler,jajo), pieczywo(gluten),    

              ryba pieczona(gluten), ziemniaki z koperkiem (masło),   

                   mizeria (śmietana),  sok 100% owocowy.

10-09-2018

poniedziałek

Kalafiorowa(śmietana,gluten,seler), pieczywo(gluten), makaron spaghetti w sosie mięsno-pomidorowym (gluten,śmietana), ogórek kiszony, woda z cytryną, owoc.
11-09-2018

wtorek

Rosół z makaronem(gluten,seler,jajo),  pieczywo(gluten),  kotlet schabowy w otrębach (gluten,mleko,jajo), ziemniaki z koperkiem (masło), surówka z kapusty czerwonej, galaretka do picia.
12-09-2018

środa

Barszcz czerwony(śmietana,gluten,seler,), pieczywo(gluten), pierogi ruskie z cebulką (gluten,ser biały,jajo), surówka z marchwi i słonecznika(śmietana), sok 100%owocowy.
13-09-2018

czwartek

Zupa ogórkowa(śmietana,gluten,seler,), pieczywo(gluten), pulpet drobiowy duszony w sosie (gluten,śmietana,jajo), kasza jęczmienna (masło,gluten), surówka z kapusty białej, kompot owocowy, owoc.
14-09-2018

piątek

   Neapolitańska(śmietana,gluten,seler,ser żółty), pieczywo(gluten),  

 jajko sadzone ze szczypiorem(gluten,jajo), ziemniaki z  koperkiem 

(masło), fasolka szparagowa z masłem, herbata miętowa z miodem, owoc.

   
  Szkoła zastrzega sobie prawo do wprowadzania niewielkich zmian w jadłospisie.

 

W produktach użytych do sporządzenia potraw zawarte są alergeny pokarmowe powodujące alergie lub reakcje nietolerancji takie jak:

gluten (mąka, kasze, makarony, pieczywo),  nabiał (mleko, śmietana, masło, ser), jaja,  seler,  owoce cytrusowe.

 

Sporządził: Magdalena Zamorska