OPŁATA ZA OBIADY

 

(PROSZĘ NIE ZAOKRĄGLAĆ KWOTY.)

                                          

Wpłaty zobowiązuje się  uregulować do 15-go dnia każdego miesiąca z góry przelewem na rachunek bankowy Szkoły:

 Z dniem 5 kolejnego miesiąca będą wstrzymywane obiady, jeśli będą zaległości z poprzednich miesięcy.

Nr  84  1020  5226  0000  6402 0419  0419.

Na terenie naszej Szkoły działa stołówka, która zapewnia ciepły, dwudaniowy posiłek. Jest on przygotowywany na miejscu w szkolnej kuchni, wydawany w godz.12.00-14.00

Opłaty za obiady należy wpłacać na konto Zespołu Szkół nr 7, 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419 w tytule podać „opłata za obiad (imię i nazwisko, klasa) za miesiąc (podać miesiąc)”. Informacja o wysokości opłat, po uwzględnieniu odpisów, przesyłana jest na podane w umowie adresy mailowe rodziców lub dostępna u intendenta..

W przypadku nieobecności  dziecka w szkole należy odwołać obiad w danym dniu do godziny 9.00

  1. Intendent  798-69-05 wewn. 115 ,
  2. w przypadku nieobecności intendenta w szkole, portiernia 150,
  3. mailowo: magdalena.zamorska@wroclawskaedukacja.pl

Dokonywanie wpłat za wyżywienie bez prowizji, oprócz kasy ZOJM możliwe jest także we wszystkich oddziałach Banku PKO BP oraz w Punktach Obsługi Bankowej, tzw. POB zlokalizowanych w kasach UM (ul. G. Zapolskiej 2/4, ul. Nowy Targ 1-8, ul. Kotlarska 41, ul. Kromera 44). wykaz placówek bankowych

 godzin pracy intendenta:

Intendent Magdalena Zamorska

Pracuje od 8.00-12.00 od pn-pt

Jadłospis

od  13.11.2018r   do   23.11. 2018 r.

DATA

OPIS  POSIŁKU

12-11-2018

poniedziałek

Dzień wolny od zajęć dydaktycznych.

13-11-2018

Wtorek

 

Zupa jarzynowa(gluten,seler,śmietana),  pieczywo(gluten),  łazanki

 z kiełbasą i mięsem (gluten,jajo)

sok 100% owocowy, mandarynka.  

14-11-2018

środa

Krupnik (śmietana,gluten,seler,), pieczywo (gluten), leczo z indyka z papryką i cukinią (dynia)  (gluten, śmietana),  kopytka(gluten, jajo), sałata w jogurcie naturalnym(mleko),kompot owocowy

15-11-2018

czwartek

Zupa grochowa na kiełbasie (śmietana,gluten,seler), pieczywo (gluten),  mielony (gluten,jajo, mleko), ziemniaki z koperkiem (masło), buraczki, sok 100% owocowy, winogrono.

16-11-2018

piątek

Pomidorowa z ryżem (śmietana,gluten,seler),  pieczywo (gluten), miruna (gluten,jajo,mleko), ziemniaki z koperkiem(masło), surówka z białej kapusty z marchewką sok 100% owocowy, batonik sezamowy .

19-11-2018

poniedziałek

Zupa ogórkowa (śmietana,gluten,seler,), pieczywo(gluten), kotlet schabowy w sezamie (gluten,jajo,mleko), bukiet warzyw z ziarnami słonecznika, kompot owocowy.

20-10-2018

wtorek

Barszcz ukraiński(gluten,seler,śmietana), pieczywo (gluten), pierogi z mięsem i cebulką(gluten,jajo) (seler) surówka z marchwi  i jabłka z rodzynkami(śmietana), sok 100% owocowy, gruszka.

21-11-2018

środa

Kalafiorowa z ziemniakami (gluten,seler,śmietana),  pieczywo(gluten), pulpet drobiowy duszony w sosie pieczarkowym(gluten,śmietana), kasza bulgur (gluten,masło), surówka z marchwi i jabłka, herbata z miodem i cytryną, actimel.  

22-11-2018

czwartek

Zupa pieczarkowa z makaronem gwiazdki( gluten,seler,śmietana), pieczywo (gluten),  gołąbki z kapustą, ogórek kiszony, sok 100% owocowy, mandarynka.

23-11-2018

piątek

Rosół (gluten,seler), pieczywo (gluten), naleśniki ( gluten,jajo,mleko), sałatka owocowa , cytryniada z miodem

 

 

 

Szkoła zastrzega sobie prawo do wprowadzania niewielkich zmian w jadłospisie.

W produktach użytych do sporządzenia potraw zawarte są alergeny pokarmowe powodujące alergie lub reakcje nietolerancji takie jak:

gluten (mąka, kasze, makarony, pieczywo),  nabiał (mleko, śmietana, masło, ser), jaja,  seler,  owoce cytrusowe.

 

Sporządził: Magdalena Zamorska