W związku ze strajkiem kwoty za obiady
w miesiącu maju zostały pomniejszone
o dni nieobecności dzieci w szkole.
Proszę o indywidualny odczyt kwot opłaty za obiady .
Tabela wpłat jest wywieszona na tablicy informacyjnej w szatni szkoły podstawowej.
Można też kontaktować się z intendentem szkoły, dzwonić lub wysłać mail
z zapytaniem o kwotę za obiady
w miesiącu maju.
tel. 71-798-69-05 (wewn. 115),
mail: magdalena.zamorska@wroclawskaedukacja.pl
Wpłaty za obiady należy uregulować do 15 dnia każdego miesiąca z góry przelewem na rachunek bankowy szkoły:
Nr 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419.

 

Wpłaty za obiady należy uregulować do 15 dnia każdego miesiąca z góry przelewem na rachunek bankowy szkoły:

Nr 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419.


Proszę jak najszybciej uregulować wpłaty!

Na terenie naszej Szkoły działa stołówka, która zapewnia ciepły, dwudaniowy posiłek. Jest on przygotowywany na miejscu w szkolnej kuchni, wydawany w godz.12.00-14.00

Opłaty za obiady należy wpłacać na konto Zespołu Szkół nr 7, 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419 w tytule podać “opłata za obiad (imię i nazwisko, klasa) za miesiąc (podać miesiąc)”. Informacja o wysokości opłat, po uwzględnieniu odpisów, przesyłana jest na podane w umowie adresy mailowe rodziców lub dostępna u intendenta..

W przypadku nieobecności dziecka obiad można odwołać telefonicznie pod numerem tel.   71 798 69 05 wew. 115  do godziny 9.00 każdego dnia.

Dokonywanie wpłat za wyżywienie bez prowizji, oprócz kasy ZOJM możliwe jest także we wszystkich oddziałach Banku PKO BP oraz w Punktach Obsługi Bankowej, tzw. POB zlokalizowanych w kasach UM (ul. G. Zapolskiej 2/4, ul. Nowy Targ 1-8, ul. Kotlarska 41, ul. Kromera 44). wykaz placówek bankowych

Intendent Magdalena Zamorska
Pracuje od 8.00-12.00 od pn-pt
Do 15 każdego miesiąca należy wpłacać na obiady. Z dniem 5 kolejnego miesiąca będą wstrzymywane obiady, jeśli będą zaległości z poprzednich miesięcy.

W przypadku nieobecności dziecka w szkole należy odwołać obiad w danym dniu do godziny 9.00
Intendent tel. 798-69-05 wewn. 115 ,
w przypadku nieobecności intendenta w szkole, portiernia wewn. 150,
mailowo: magdalena.zamorska@wroclawskaedukacja.pl

Jadłospis

od  03.06. 2019r   do   18.06. 2019r

 

DATA OPIS  POSIŁKU
03-06-2019

poniedziałek

Zupa grochowa na kiełbasie (śmietana,gluten,seler,), pieczywo(gluten), kotlet schabowy (gluten,jajo,mleko), ziemniaki

z zieleniną (masło) bukiet warzyw z ziarnami słonecznika,

kompot owocowy, jabłko.

04-06-2019

Wtorek

Zupa jarzynowa z brukselką(gluten,seler,śmietana),  pieczywo(gluten), łazanki z kiełbasą i mięsem (gluten,jajo),

ogórek kiszony, cytryniada, herbatniki Be-Be.

05-06-2019

środa

Krupnik (śmietana,gluten,seler,), pieczywo (gluten), pierogi ruskie

z cebulką (gluten,jajo,ser), sałata w jogurcie naturalnym(mleko), truskawki, woda z miętą.

06-06-2019

czwartek

Zupa porowa (śmietana,gluten,seler,), potrawka z indyka z cukinią

i papryką (gluten), kasza gryczana (gluten,masło), surówka

z kiszonej kapusty, galaretka.

07-06-2019

piątek

Pomidorowa z makaronem (śmietana,gluten,seler), pieczywo (gluten),ryba miruna (gluten,jajo,mleko), ziemniaki z koperkiem(masło), buraczki z  jabłkiem, herbata rumiankowa.
10-06-2019

poniedziałek

Żurek z jajem (śmietana,gluten,seler, jajo), pieczywo (gluten), karczek   w sosie własnym (gluten,mleko), ziemniaki z koperkiem(masło),

surówka z białej kapusty z marchewką, herbata miodem,

mus owocowy 100% w saszetce.

11-06-2019

wtorek

Barszcz ukraiński z fasolą(gluten,seler,śmietana), pieczywo (gluten), pierogi z mięsem i cebulką(gluten,jajo), surówka z marchwi

z brzoskwinią(śmietana), sok 100% owocowy, gruszka.

12-06-2019

środa

Kalafiorowa z ziemniakami (gluten,seler,śmietana),  pieczywo(gluten), pulpet drobiowy duszony w sosie pieczarkowym(gluten,śmietana), kasza bulgur (gluten,masło), buraki z ziarnami dyni, kompot wieloowocowy.
13-06-2019

czwartek

Zupa krem z brokułów z groszkiem ptysiowym                                  ( gluten,seler,śmietana), pieczywo (gluten),  gołąbki z kapustą, ogórek kiszony, galaretka, banan.

 

14-06-2019

piątek

Ogórkowa z koperkiem (śmietana,gluten,seler,), pieczywo (gluten),

kotlet z dorsza (gluten,jajo), ziemniaki z zieleniną(masło),

suówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą,

herbata owocowa.

 

OPIS  POSIŁKU

 

17-06-2019

poniedziałek

Kapuśniak  (śmietana,gluten,seler), pieczywo(gluten), kotlet schabowy (gluten,jajo, mleko), ziemniaki

z koperkiem(masło), marchewka z groszkiem (masło) ,

kompot z jabłek, truskawki.

18-06-2019

wtorek

Zupa koperkowa(śmietana,gluten,seler), pieczywo(gluten), gulasz wieprzowy z warzywami (gluten, śmietana), kasza jęczmienna(gluten,masło), sałatka wiosenna, cytryniada ,

wafelek Grześ.

19-06-2019

środa

Koniec roku szkolnego 2018/2019.

Wakacje!

Do zobaczenia we wrześniu.

Szkoła zastrzega sobie prawo do wprowadzania niewielkich zmian w jadłospisie.

W produktach użytych do sporządzenia potraw zawarte są alergeny pokarmowe powodujące alergie lub reakcje nietolerancji takie jak:

gluten (mąka, kasze, makarony, pieczywo),  nabiał (mleko, śmietana, masło, ser), jaja,  seler,  owoce cytrusowe.

 

Sporządził: Magdalena Zamorska