za miesiąc marzec 2019r. wynosi :

Uczniowie: 94,50 zł  (21 dni).

Nauczyciele : 126,00 zł

 

Wpłaty za obiady należy uregulować do 15 dnia każdego miesiąca z góry przelewem na rachunek bankowy szkoły:

Nr 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419.


Proszę jak najszybciej uregulować wpłaty!

Na terenie naszej Szkoły działa stołówka, która zapewnia ciepły, dwudaniowy posiłek. Jest on przygotowywany na miejscu w szkolnej kuchni, wydawany w godz.12.00-14.00

Opłaty za obiady należy wpłacać na konto Zespołu Szkół nr 7, 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419 w tytule podać “opłata za obiad (imię i nazwisko, klasa) za miesiąc (podać miesiąc)”. Informacja o wysokości opłat, po uwzględnieniu odpisów, przesyłana jest na podane w umowie adresy mailowe rodziców lub dostępna u intendenta..

W przypadku nieobecności dziecka obiad można odwołać telefonicznie pod numerem tel.   71 798 69 05 wew. 115  do godziny 9.00 każdego dnia.

Dokonywanie wpłat za wyżywienie bez prowizji, oprócz kasy ZOJM możliwe jest także we wszystkich oddziałach Banku PKO BP oraz w Punktach Obsługi Bankowej, tzw. POB zlokalizowanych w kasach UM (ul. G. Zapolskiej 2/4, ul. Nowy Targ 1-8, ul. Kotlarska 41, ul. Kromera 44). wykaz placówek bankowych

Intendent Magdalena Zamorska
Pracuje od 8.00-12.00 od pn-pt
Do 15 każdego miesiąca należy wpłacać na obiady. Z dniem 5 kolejnego miesiąca będą wstrzymywane obiady, jeśli będą zaległości z poprzednich miesięcy.

W przypadku nieobecności dziecka w szkole należy odwołać obiad w danym dniu do godziny 9.00
Intendent tel. 798-69-05 wewn. 115 ,
w przypadku nieobecności intendenta w szkole, portiernia wewn. 150,
mailowo: magdalena.zamorska@wroclawskaedukacja.pl

Jadłospis

od  11.03.19   do   22.03.2019 r.

DATA OPIS  POSIŁKU
11-03-2018

poniedziałek

Ogórkowa z ziemniakami (gluten,śmietana,seler),    pieczywo(gluten), karczek duszony w sosie (gluten,śmietana), ziemniaki z koperkiem(masło)  buraki z jabłkiem,

herbata z cytryną, owoc.

12-03-2018

Wtorek

Barszcz czerwony (gluten,śmietana,seler),  pieczywo(gluten),  pulpet drobiowy w sosie własnym (gluten,śmietana), kasza bulgur (masło,gluten), surówka z kapusty białej wielowarzywna,

kompot owocowy.

13-03-2018

środa

Krupnik z kaszą jaglaną (śmietana,gluten,seler), pieczywo (gluten), pierogi z mięsem (gluten,jajo, mleko), surówka z marchwi i jabłka ze słonecznikiem (śmietana), sok 100% owocowy.
14-03-2018

czwartek

Jarzynowa z kalarepą (seler,śmietana,gluten), pieczywo (gluten), łazanki z kapustą(gluten, jajo), sałatka z ogórka kiszonego, galaretka do picia, owoc
15-03-2018

piątek

Zupa pomidorowa z makaronem (śmietana, gluten, seler),  pieczywo (gluten), ryba smażona  (jajo,mleko,gluten), ziemniaki z koperkiem (masło), surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą,

 kompot owocowy.

18-03-2018

poniedziałek

Kapuśniak (gluten,seler),  pieczywo(gluten), kotlet mielony (gluten, jajo,mleko), ziemniaki z koperkiem(masło), bukiet jarzyn gotowanych na maśle (masło) , cytryniada, owoc.
19-03-2018

wtorek

Żurek z jajem (seler,gluten, jajo), pieczywo (gluten), makaron spaghetti w sosie mięsno-pomidorowym(gluten,jajo,śmietana),

ogórek kiszony, sok 100% owocowy.

20-03-2018

środa

Koperkowa (gluten,seler),  pieczywo (gluten),  kopytka(gluten,jajo, mleko),gulasz wieprzowy(gluten,śmietana),  mizeria z jogurtem, herbata miętowo-rumiankowa, owoc.
21-03-2018

czwartek

Rosół z makaronem nić (gluten,seler,śmietana), pieczywo (gluten), udko opiekane, (gluten,jajo, mleko), ziemniaki z koperkiem (masło), marchewka z groszkiem, kisiel do picia.
22-03-2018

piątek

Neapolitańska (śmietana,gluten,seler, ser żółty) , naleśniki z dżemem(gluten,jajo),surówka z  marchewi z brzoskwinią,

 kompot owocowy, jogurt  Serduszko.

 
Szkoła zastrzega sobie prawo do wprowadzania niewielkich zmian w jadłospisie.

W produktach użytych do sporządzenia potraw zawarte są alergeny pokarmowe powodujące alergie lub reakcje nietolerancji takie jak:

gluten (mąka, kasze, makarony, pieczywo),  nabiał (mleko, śmietana, masło, ser), jaja,  seler,  owoce cytrusowe.

Sporządził:  Magdalena Zamorska  –  (zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dn.24.06.2015)