Opłata za obiady

za miesiąc styczeń 2019r. wynosi :

Uczniowie: 81,00 zł  (18 dni).

Nauczyciele : 108,00 zł

Wpłaty za obiady należy uregulować do 15 dnia każdego miesiąca z góry przelewem na rachunek bankowy szkoły:

Nr 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419.

Informuję,

 że osoby, które nie dokonały wpłaty za obiady za miesiąc grudzień 2018 roku, będą miały wstrzymane obiady od 07.01.2019 roku.

Proszę jak najszybciej uregulować wpłaty!

Na terenie naszej Szkoły działa stołówka, która zapewnia ciepły, dwudaniowy posiłek. Jest on przygotowywany na miejscu w szkolnej kuchni, wydawany w godz.12.00-14.00

Opłaty za obiady należy wpłacać na konto Zespołu Szkół nr 7, 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419 w tytule podać “opłata za obiad (imię i nazwisko, klasa) za miesiąc (podać miesiąc)”. Informacja o wysokości opłat, po uwzględnieniu odpisów, przesyłana jest na podane w umowie adresy mailowe rodziców lub dostępna u intendenta..

W przypadku nieobecności dziecka obiad można odwołać telefonicznie pod numerem tel.   71 798 69 05 wew. 115  do godziny 9.00 każdego dnia.

Dokonywanie wpłat za wyżywienie bez prowizji, oprócz kasy ZOJM możliwe jest także we wszystkich oddziałach Banku PKO BP oraz w Punktach Obsługi Bankowej, tzw. POB zlokalizowanych w kasach UM (ul. G. Zapolskiej 2/4, ul. Nowy Targ 1-8, ul. Kotlarska 41, ul. Kromera 44). wykaz placówek bankowych

 godzin pracy intendenta:

Jadłospis

od  14.01.2019r   do   25.01. 2019 r.

DATA OPIS  POSIŁKU
14-01-2019

poniedziałek

Zupa jarzynowa z kalarepą (gluten,seler,śmietana),  pieczywo(gluten), kotlet  mielony(gluten,jajo,mleko), ziemniaki

z koperkiem (masło), buraczki, herbata z cytryną, mandarynka.

15-01-2019

wtorek

Zupa grochowa na kiełbasie (śmietana,gluten,seler), pieczywo (gluten), karczek duszony(gluten,śmietana), kasza bulgur

(masło,gluten),surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, sok100%.

16-01-2019

środa

Barszcz ukraiński(gluten,seler,śmietana), pieczywo(gluten),

 pierogi z mięsem i cebulką(gluten,jajo) ,surówka z marchwi

 i jabłka z rodzynkami(śmietana), galaretka, gruszka.

17-01-2019

czwartek

Krem z brokułów(śmietana,gluten,seler) z groszkiem ptysiowym, pieczone udo kurczaka, ziemniaki z zieleniną(masło), surówka

 z kiszonej kapusty, kompot owocowy.

18-01-2019

piątek

Pomidorowa z ryżem (śmietana,gluten,seler),  pieczywo(gluten), miruna (gluten,jajo,mleko), ziemniaki z koperkiem(masło), bukiet warzyw ze słonecznikiem (masło), cytryniada.
21-01-2019

poniedziałek

Zupa ogórkowa (śmietana,gluten,seler,), pieczywo(gluten),

kotlet schabowy (gluten,jajo,mleko),ziemniaki z zieleniną(masło),fasolka z sezamem,

kompot owocowy.

22-01-2019

wtorek

Kalafiorowa z ziemniakami (gluten,seler,śmietana),  pieczywo(gluten), łazanki z kiełbasą i mięsem(gluten, jajo),

 sok 100% owocowy

23-01-2019

środa

Krupnik z kaszy jęczmiennej i jaglanej (śmietana,gluten,seler,), pieczywo (gluten), leczo z indyka z papryką i cukinią (gluten, śmietana),  kasza jęczmienna(gluten,masło), sałata w jogurcie naturalnym(mleko), cytryniada z miodem.
24-01-2019

czwartek

Zupa pieczarkowa( gluten,seler,śmietana), pieczywo (gluten),  gołąbki z kapustą, ogórek kiszony, sok 100% owocowy, mandarynka.
25-01-2019

piątek

Rosół (gluten,seler), pieczywo (gluten), pierogi leniwe                          (gluten,jajo,mleko), surówka  marchew z brzoskwinią , kompot owocowy, wafelek Grześ
 
Szkoła zastrzega sobie prawo do wprowadzania niewielkich zmian w jadłospisie.

W produktach użytych do sporządzenia potraw zawarte są alergeny pokarmowe powodujące alergie lub reakcje nietolerancji takie jak:

gluten (mąka, kasze, makarony, pieczywo),  nabiał (mleko, śmietana, masło, ser), jaja,  seler,  owoce cytrusowe.

 

Sporządził: Magdalena Zamorska