W związku ze strajkiem kwoty za obiady
w miesiącu maju zostały pomniejszone
o dni nieobecności dzieci w szkole.
Proszę o indywidualny odczyt kwot opłaty za obiady .
Tabela wpłat jest wywieszona na tablicy informacyjnej w szatni szkoły podstawowej.
Można też kontaktować się z intendentem szkoły, dzwonić lub wysłać mail
z zapytaniem o kwotę za obiady
w miesiącu maju.
tel. 71-798-69-05 (wewn. 115),
mail: magdalena.zamorska@wroclawskaedukacja.pl
Wpłaty za obiady należy uregulować do 15 dnia każdego miesiąca z góry przelewem na rachunek bankowy szkoły:
Nr 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419.

 

Wpłaty za obiady należy uregulować do 15 dnia każdego miesiąca z góry przelewem na rachunek bankowy szkoły:

Nr 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419.


Proszę jak najszybciej uregulować wpłaty!

Na terenie naszej Szkoły działa stołówka, która zapewnia ciepły, dwudaniowy posiłek. Jest on przygotowywany na miejscu w szkolnej kuchni, wydawany w godz.12.00-14.00

Opłaty za obiady należy wpłacać na konto Zespołu Szkół nr 7, 84 1020 5226 0000 6402 0419 0419 w tytule podać “opłata za obiad (imię i nazwisko, klasa) za miesiąc (podać miesiąc)”. Informacja o wysokości opłat, po uwzględnieniu odpisów, przesyłana jest na podane w umowie adresy mailowe rodziców lub dostępna u intendenta..

W przypadku nieobecności dziecka obiad można odwołać telefonicznie pod numerem tel.   71 798 69 05 wew. 115  do godziny 9.00 każdego dnia.

Dokonywanie wpłat za wyżywienie bez prowizji, oprócz kasy ZOJM możliwe jest także we wszystkich oddziałach Banku PKO BP oraz w Punktach Obsługi Bankowej, tzw. POB zlokalizowanych w kasach UM (ul. G. Zapolskiej 2/4, ul. Nowy Targ 1-8, ul. Kotlarska 41, ul. Kromera 44). wykaz placówek bankowych

Intendent Magdalena Zamorska
Pracuje od 8.00-12.00 od pn-pt
Do 15 każdego miesiąca należy wpłacać na obiady. Z dniem 5 kolejnego miesiąca będą wstrzymywane obiady, jeśli będą zaległości z poprzednich miesięcy.

W przypadku nieobecności dziecka w szkole należy odwołać obiad w danym dniu do godziny 9.00
Intendent tel. 798-69-05 wewn. 115 ,
w przypadku nieobecności intendenta w szkole, portiernia wewn. 150,
mailowo: magdalena.zamorska@wroclawskaedukacja.pl

Jadłospis

od  20.05.19  do   31.05. 2019 r.

DATA OPIS  POSIŁKU
20-05-2019

poniedziałek

Barszcz czerwony (gluten,seler,śmietana), pieczywo(gluten),

kotlet schabowy (gluten,mleko,jaja), ziemniaki z koperkiem (masło), sałatka wiosenna z kiełkami zbóż ,

 galaretka do picia, owoc.

21-05-2019

Wtorek

Pomidorowa z ryżem (śmietana,gluten,seler), pieczywo(gluten), pieczeń z szynki wieprzowej w ziołach,

ziemniaki z koperkiem(masło), bukiet warzyw, kompot

 z truskawek, soczek 200ml.

22-05-2019

środa

Zupa jarzynowa z brukselką (śmietana,gluten,seler),

pieczywo(gluten), leczo z indyka z cukinią i papryką(gluten) , kopytka(gluten,jajo), surówka z białej kapusty

sok 100% owocowy.

23-05-2019

czwartek

Żurek z jajem (śmietana,gluten,seler, jajo), pieczywo (gluten), karczek   w sosie (gluten,mleko), kasza jęczmienna(masło),

surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, mięta, owoc.

24-05-2019

piątek

Zupa porowa (śmietana,gluten,seler), pieczywo

(gluten), ryba miruna (gluten,jajo,mleko), ziemniaki z

koperkiem(masło), mizeria (śmietana),  sok 100% owocowy.

27-05-2019

poniedziałek

Rosół z makaronem (seler,jajo), pieczywo(gluten), risotto z mięsem wieprzowym i jarzynami (seler),surówka z kiszonej kapusty, cytryniada, owoc.
28-05-2019

wtorek

Kapuśniak z młodej kapusty (gluten,seler,),  pieczywo(gluten), kotlet mielony (gluten,mleko), ziemniaki z zieleniną (masło),  

surówka z buraków, galaretka do picia.

29-05-2019

środa

Zupa ogórkowa(śmietana,gluten,seler,), pieczywo(gluten), spaghetti w sosie bolognese (gluten, jajo), ogórek kiszony,

kompot, owoc

30-05-2019

czwartek

Koperkowa (śmietana,gluten,seler,), pieczywo(gluten),

udo kurczaka w ziołach, ziemniaki z koperkiem(masło),

sałata masłowa z jogurtem, sok 100% owocowy.

31-05-2019

piątek

Neapolitańska(śmietana,gluten,seler,ser żółty), pieczywo(gluten),

naleśniki z serem (śmietana, jajo, gluten, ser biały), surówka

 z marchwi z rodzynkami, mięta z miodem, jogurt owocowy .

Szkoła zastrzega sobie prawo do wprowadzania niewielkich zmian w jadłospisie.

W produktach użytych do sporządzenia potraw zawarte są alergeny pokarmowe powodujące alergie lub reakcje nietolerancji takie jak:

gluten (mąka, kasze, makarony, pieczywo),  nabiał (mleko, śmietana, masło, ser), jaja,  seler,  owoce cytrusowe.

 

Sporządził: Magdalena Zamorska